SwirlyScreen toont foto en tijd op je lockscreen (jailbreak)

SwirlyScreen is een Cydget voor je lockscreen waarmee je de tijd in seconden en datum met het huidige weeknummer kunt tonen in combinatie met een aselecte foto uit je filmrol en de tijd dat deze foto gemaakt is.

SwirlyScreenSwirlyScreen is een Cydget voor je lockscreen waarmee je de tijd in seconden en datum met het huidige weeknummer kunt tonen in combinatie met een aselecte foto uit je filmrol en de tijd dat deze foto gemaakt is.

Met behulp van PhotoExample dat standaard geleverd wordt met Cydget is het al mogelijk om een aselecte foto op je lockscreen te tonen (zolang je ook Cycript geïnstalleerd hebt); je kunt daarom vraagtekens zetten bij de toegevoegde waarde van SwirlyScreen. Wil je graag de seconden kunnen zien wegtikken, snel zien welk weeknummer het is of vind je het leuk om op je lockscreen te zien wanneer je foto’s gemaakt zijn dan is SwirlyScreen misschien toch iets voor jou. Je kunt bladeren naar een andere foto zoals je gewend bent om naar het volgende scherm op je Springboard te gaan.

SwirlyScreen is voor $1,99 beschikbaar in de repository van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 november 2009, 23:13
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, lockscreen, scherm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.