NoCyfresh voorkomt automatisch verversen repositories (jailbreak)

Soms wil je Cydia even snel opstarten om een bepaalde applicatie te installeren of verwijderen, zonder dat je wilt dat daarvoor de repositories automatisch ververst worden. NoCyfresh biedt hiervoor een oplossing.

Cydia - NoCyfreshSoms wil je Cydia even snel opstarten om een bepaalde applicatie te installeren of verwijderen, zonder dat je wilt dat daarvoor de repositories automatisch ververst worden. NoCyfresh biedt hiervoor een oplossing.


Reloading dataNoCyfresh is een SBSettings-plugin die ervoor zorgt dat je een schakelaar krijgt om de automatische Refresh-functionaliteit van Cydia gemakkelijk aan en uit te zetten. Je kunt op deze manier voorkomen dat de repositories worden ververst en dat vervolgens de data gereload moet worden. Handmatig verversen via Refresh in het onderdeel Changes blijft mogelijk.

Na installatie is een respring vereist. Je kunt vervolgens de schakelaar tonen door in SBSettings te kiezen voor More gevolgd door Set Toggles en daar de NoCyfresh-schakelaar aan te zetten. Het is aan te raden daarna toch regelmatig de repositories te blijven verversen, zodat je op de hoogte blijft van updates voor de door jou geïnstalleerde software. NoCyfresh is gratis te downloaden in de repository van iSpazio.

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 november 2009 om 19:45
Onderwerp
Categorie
Jailbreak

Reacties: 27 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.