Sunrise Agenda krijgt weekoverzicht, nu ook voor iPad

Sunrise Agenda viel in de prijzen bij de iCulture Awards 2013. Nu is de app ook voor de iPad beschikbaar, inclusief een nieuw weekoverzicht.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

sunriseSunrise Agenda wist de tweede plek van alle agenda-apps bij de iCulture Awards van 2013 te behalen, en dat is niet voor niets. Het is een handige agenda-app voor Google Calendar en tegelijk een goede index van verjaarden en evenementen in je Facebook-netwerk. De rustige applicatie heeft een duidelijke lijstweergave, bedient snel en vult afspraken handig aan met een route naar een afspraaklocatie. Nu is er goed nieuws voor Sunrise-liefhebbers, want de app is voortaan ook op de iPad beschikbaar. Vanaf de nieuwe update heeft de agenda-app een nieuw weekoverzicht, die zowel op de iPad als de iPhone te gebruiken is.

Het nieuwe weekoverzicht in Sunrise Agenda maakt het absoluut makkelijker om vrije tijd tussen je afspraken te zien. Je ziet een oogopslag hoe je dag of week eruitziet, en welke tijd je bijvoorbeeld het beste kunt afspreken om met iemand te eten. Je ziet het nieuwe weekoverzicht door op het weekpictogram te tikken, te vinden naast het plusje om een nieuwe afspraak te maken. Het overzicht is weergegeven als een verschuifbare lijntjesagenda van je dagen en werkt het beste in de portret-modus. Op de iPhone is de weergave uniek. Hij onderscheidt zich van andere blokken-overzichten door drie dagen naast elkaar te laten zien in plaats van een week. Daardoor zijn de afspraken goed leesbaar. Scrollen naar volgende dagen gaat eenvoudig.

Ook nieuw in Sunrise Agenda: de app werkt updates voortaan op de achtergrond bij. Veranderingen en nieuwe afspraken worden voortaan standaard om het uur bijgewerkt.

weekoverzicht

Begin november werd Sunrise Agenda getroffen door een hack. De makers stuurden toen een e-mail aan gebruikers waarin ze uitlegde dat ze slachtoffer waren van een hack bij MongoHQ, het bedrijf dat de database van het bedrijf beheert. Er zijn destijds geen inloggegevens van Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Foursquare of Producteev in verkeerde handen gevallen, verzekert Sunrise CEO Pierre Valade. Maar afspraken uit de iCloud-agenda zijn mogelijk wel gelekt. Gebruikers van de app moesten toen opnieuw inloggen of via Google/Facebook goedkeuring geven, omdat Sunrise uit voorzorg alle gebruikers op afstand had uitgelogd.

Downloaden: Sunrise Agenda (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:01
Onderwerp activity

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.