Stuntactie iPhone 5 bij heropening Vodafone-winkels in meerdere Nederlandse steden

Vodafone gaat BelCompany-winkels ombouwen naar Vodafone-winkels en hanteert daarbij een stuntactie: de iPhone 5 gratis bij een abonnement van €32 per maand.

vodafone_aanbiedingVodafone is bezig om de bestaande Belcompany-winkels om te bouwen naar Vodafone-winkels. Telkens wanneer er een nieuwe winkelopening is, wordt dat gevierd met een iPhone 5 stuntactie: een gratis iPhone 5 met Vodafone Red-abonnement voor 32 euro per maand (normale prijs €64 per maand). Forumbezoekers van Tweakers houden een overzicht bij, waaruit je kunt aflezen wanneer in welke stad een nieuwe winkel is ‘omgekat’. Afgelopen week zag een medewerker van MacFan al lange wachtrijen en zelfs een opstootje bij de heropening van een winkel in het centrum van Utrecht. Op hetzelfde moment konden klanten terecht bij een heropening in Maarssen en de komende weken zijn nog meer Nederlandse steden aan de beurt.

De actie houdt in dat je de hele periode 50% korting krijgt op de abonnementskosten van Vodafone Red. Het gaat hierbij NIET om toestellease, maar om een normaal Vodafone Red-abonnement met iPhone. Bij elke winkelopening wordt steeds dezelfde kortingsactie gehanteerd, die je op de poster hierboven kunt zien. De kortingsactie geldt alleen in de genoemde filialen en alleen in de aangegeven actieperiode, dus niet bij andere Vodafone-winkels.

De aanbieding geldt voor nieuwe abonnementen en verlengen. Omzetten van een bestaand Vodafone-abonnement naar een Red-abonnement kan ook, maar kost je eenmalig €50 euro. In het eerder genoemde forumtopic is meer te lezen over ervaringen en wachtrijen. Afgelopen week schreven we nog over het kopen van een iPhone via de provider of via telecomwinkels. Daarbij bleken telecomwinkels beter te scoren dan Vodafone zelf, maar tegen deze openingactie kunnen ze niet op.

Hieronder zie je waar je de komende weken terecht kunt:

tabel-tweakers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2013, 14:55
Categorie Providers
Onderwerp Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.