wwdc-2015-uitnodiging

Studenten ontvangen uitnodiging voor WWDC 2015

Apple heeft scholieren en studenten uitgenodigd om op WWDC 2015 aanwezig te zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

wwdc-uitnodigingElk jaar nodigt Apple een aantal scholieren en studenten uit om bij de WWDC aanwezig te zijn. Tijdens de ontwikkelaarsconferentie kunnen ze net als professionele ontwikkelaars meedoen aan sessies en aanwezig zijn bij de traditionele keynote. Dit jaar zijn er meer talenten dan ooit uitgenodigd: maar liefst 350 (voorheen 200) scholieren en studenten van over de hele wereld mogen aanwezig zijn in San Francisco. Vandaag ontvingen ze de uitnodiging.

Over precies een maand zitten we op de iCulture-redactie in grote spanning: dan vindt de keynote van WWDC plaats, de jaarlijkse aftrap van de ontwikkelaarsconferentie. De scholieren en studenten die vandaag bevestiging ontvangen dat ze zijn uitgenodigd hebben dus nog precies een maand om een vlucht en onderdak te regelen. Zij hoeven niet de $1599 entreeprijs te betalen, die voor gewone bezoekers wel geldt. Heb je geen uitnodiging ontvangen? Geen nood, je kunt de belangrijkste sessies ook via streaming video volgen!

Apple hanteerde net als voorgaand jaar een loterijsysteem om te bepalen wie aanwezig mag zijn bij WWDC. Bij de scholieren en studenten wordt een iets ander systeem gehanteerd. Daarbij wordt ook gekeken of je talentvol bent en of je al een app hebt uitgebracht. Tijdens WWDC 2015 kunnen we meer details verwachten over iOS 9, de opvolger van OS X Yosemite en misschien ook een nieuwe muziekdienst op basis van Beats Music. Meer details lees je in ons dossier WWDC 2015.

uitnodiging scholieren studenten wwdc

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 mei 2015, 23:17
Categorie Achtergrond
Onderwerpen wwdc, wwdc 2015

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.