iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 8 mei 2015

In iCulture Vandaag zetten we alle headlines van de dag nog eens op een rij. Met vandaag onze uitgebreide Apple Watch-review en de eerste ervaringen met ResearchKit.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoVandaag was voor ons een spannende dag: we publiceerden ons review van de Apple Watch. Het is een klus waar we twee weken aan hebben gewerkt en die heel wat zweetdruppels kostte. Dit was niet zomaar een nieuwe iPhone, met wat nieuwe functies… de Apple Watch is een compleet nieuw apparaat, met een andere manier van bedienen en waarbij alles nog niet perfect werkt. Vandaar dat we in onze review nog niet op alle punten even positief zijn. Daarnaast las je op iCulture over een nieuw concept van de iPhone 7, een Nederlander spant een proefproces aan of je de Apple Watch wel achter het stuur mag gebruiken en de eerste ervaringen met ResearchKit zijn positief.

iCulture

  • Onze Apple Watch-review staat online! In bijna 15.000 woorden vertellen we je alles over de Apple Watch: onze ervaringen, de afwerking, de bediening.
  • De winnaar van het iCulture-lezersonderzoek zal op zaterdag 9 mei bekend worden gemaakt. Win jij zo’n mooie Apple Watch?

Nieuws

Apps

iCulture Deals

  • iCulture Deals is tot de nok toe gevuld met goedkope apps, accessoires en andere fijne koopjes.

Meer vandaag

Apps en updates die leuk genoeg zijn om nog even te noemen:

air-video-hd

  • Withings Health Mate (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 10.0+) - Het dashboard van Health Mate is nu ook op de Apple Watch te bekijken.
  • Fitbit (gratis, iPhone, iOS 10.0+) - Nieuwe trofeeën en grafieken als je een uitdaging hebt gewonnen.
  • Air Video HD. (€6,99, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - Om te zorgen dat de app financieel het hoofd boven water kan blijven houden, zullen bepaalde functies op termijn betaald worden. Je krijgt wel een preview te zien. Dit geldt bijvoorbeeld voor Chromecast-ondersteuning.
  • Photo Lab: Picture Editor face (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - Een nieuw Reality-filter. Bovendien zitten er een paar nieuwe filters in die een wat surrealistisch effect geven.
  • Songkick Concerts (gratis, iPhone, iOS 11.0+) - Volg je favoriete artiesten van Rdio.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 mei 2015, 14:33
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.