Stop een iPhone in je MINI Scooter

MINI heeft een concept van de MINI Scooter E onthuld, waarin een dock voor de iPhone aanwezig is. Met de iPhone kun je de scooter starten, navigeren en communiceren via Facebook.

mini scooterMINI heeft een concept-scooter ontwikkeld, waarbij een iPhone in het stuur is geïntegreerd. Ze hebben drie elektrische uitvoeringen bedacht, die geen uitstoot van schadelijke gassen in het stadsverkeer veroorzaken. In een officiële video zijn de drie scooters in de kleuren wit, grijs en groen te zien. In het filmpje komt ook Adrian van Hooydonk aan het woord, hoofd van de designafdeling van moederbedrijf BMW Group.

Hij vertelt in onvervalst Dunglish hoe het plan voor de scooters ontstond en wat MINI ermee wil uitstralen. In de scooters zijn elementen van de MINI-auto’s te herkennen, maar de fabrikant heeft daarbij wel wat aanpassingen gedaan.

scooter miniIn onderstaand filmpje is na 1:15 minuten is te zien hoe de iPhone in de stuurkolom van de scooter past. Met een klepje voorkom je dat het scherm nat wordt als het regent. Je kunt op de iPhone kijken waar je vrienden zijn ingecheckt, wat er op Facebook gebeurt of je kunt de iPhone gewoon gebruiken om routeinstructies op te vragen. Na 2:45 minuten is ook een soort bekerhouder te zien. De scooter bevat net als een stofzuiger een oprolbare stroomkabel, geschikt voor een normaal stopcontact.

Het filmpje is gepubliceerd op het officiële YouTube-kanaal van MINI en is dus geen grap, al kan het wel even duren voordat de scooter daadwerkelijk op straat te zien is. Het concept werd tijdens de London Fashion Week onthuld door model Agyness Deyn.

Via: iSpazio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2010, 12:02
Categorie Accessoires
Onderwerp scooter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.