Apple-patent toont dockconnector aan zijkant van iPad

Nieuwe patenten van Apple laten onder andere een iPhone met dock connector aan de zijkant zien. Ook heeft Apple ideeën over een Smart Bezel.

apple ipad landscapeIn een reeks patenten die door Patently Apple zijn ontdekt, is te zien welke ideeën Apple zoal rond de iPad heeft verzonnen. In de patenten is een afbeelding te zien van een iPad, met aan de zijkant een 30-pins dockconnector. Je zou de iPad dan op z’n kant in een dock kunnen plaatsen, wat gemakkelijker is bij het gebruik van een toetsenbordje of bij het kijken van films.

Een tweede poort die op de tekeningen zichtbaar is, zou volgens de website een usb- of mini HDMI-poort moeten voorstellen, al weten bezitters van een iPad 3G wel beter: dit is gewoon het simkaartslot. Er is nog een ander patent met de naam ‘Smart Bezel’ waaruit de indruk ontstaat dat het om een aanraakgevoelig gedeelte van de schermrand gaat. Je kunt aan dit aanraakgevoelige punt een bepaalde handeling koppelen. Het zal een kwestie van tijd zijn of Apple de ideeën werkelijk in de iPad gaat gebruiken. Eerder kon je lezen over nieuwe geruchten dat Apple van plan is een 7-inch iPad te ontwikkelen.

Meer info: New Apple iPad Designs

smart bezel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 september 2010, 20:48
Categorie iDevices
Onderwerpen bezel, landscape

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.