Maak zelf een witte iPhone 4 met WhiteiPhone4Now

Met de onderdelen van WhiteiPhone4Now kun je zelf een witte iPhone maken. Een voor- en achterpaneel en een witte homeknop kost 295 dollar.

white iphoneWie geen zin heeft om te wachten op de witte iPhone kan bij de website WhiteiPhone4Now een doe het zelf-pakket kopen. Het pakket bevat alles wat je nodig hebt om een witte iPhone te maken, op basis van een zwarte uitvoering. Aandacht gegarandeerd, maar goedkoop is het niet. Er zijn drie uitvoeringen: alleen het achterpaneel voor $135, een complete kit met hoesje voor $295 en een kit met vervangende batterij voor $345.

Lukt het zelf niet om je iPhone met de instructies van bijvoorbeeld iFixit om te bouwen, dan kun je de onderdelen ook meenemen naar een reparatiewinkel, waar ze het voor je doen.

De kit bestaat uit een voor- en achterpaneel en een witte homeknop. De kit wordt wereldwijd verstuurd na betaling via PayPal. Een eenmaal gekochte onderdelen kun je niet terugsturen mocht de moed je na het openschroeven van de iPhone toch in de schoenen zinken.

white iphone kit

Meer info: WhiteiPhone4Now
Tipgever: Jacques

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2010, 18:19
Categorie iDevices
Onderwerpen onderdelen, witte iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.