StompBox: voetpedaal voor je iPad-gitaarversterker

De StompBox maakt van je iPad een gitaarversterker met voetpedaal. Je wijst een van de twaalf effecten uit de bijbehorende app toe aan de vier knoppen, waarna je deze met je voet kunt bedienen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

StompBoxSluit je een gitaar aan op je iPad en je gebruikt de tablet met de juiste apps als versterker. GarageBand ondersteunt de functie ook, maar iShred Live doet er een schepje bovenop. Deze gitaarversterker werkt goed in combinatie met de StompBox, een voetpaneel waarmee je schakelt tussen verschillende geluidssets. Omdat je hem met je voeten bedient, hoef je niet je smartphone er bij te pakken wanneer je een andere stijl nodig hebt voor een nummer.


Zulke voetpedalen gebruiken gitaristen al langer. In het pedaal sla je een verschillende instellingen op voor je versterker, zodat je met een enkele tap met je voet er tussen wisselt. De StompBox doet ongeveer hetzelfde: je wijst een van de 12 versterkingseffecten toe aan een van de vier knoppen op het apparaat, waarna je hem op de grond legt en je voeten gebruikt om deze knoppen in te drukken. Je sluit hem aan via de 30-pins connector onderop de iPad en hangt je gitaar er aan via de 3,5 mm poort waar je normaal een koptelefoon op aansluit.

Een StompBox kost je 99 dollar, maar de bijbehorende app is gratis. Je koopt hem op de volgende website.

Downloaden: iShred Live (gratis)

StompBox

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.