Steve Wozniak heeft oplossing voor korte iPhone-batterijduur

Steve Wozniak heeft de oplossing gevonden voor de korte batterijduur van de iPhone: koop gewoon een tweede iPhone, dan hoef je ook niet te kiezen tussen wit of zwart.

steve wozniakSteve Wozniak, mede-oprichter van Apple, heeft een aparte oplossing gevonden voor de korte batterijduur van de iPhone. Het is alleen een oplossing die lang niet voor iedereen is weggelegd: koop een tweede iPhone. In een interview met Engadget praat Steve over zijn computerhobby toen hij 8 jaar was en nog geen idee had dat je er ook je werk van zou kunnen maken. Steve vertelde zijn vader: “I’m going to own a 4K Nova someday”, ook al kostte die even veel als een huis.

In de video wordt ook gepraat over Steve’s gadgethorloge, zijn gewoonte om meerdere telefoons met zich mee te nemen (hij heeft natuurlijk ook een Droid, die hij de op één na beste telefoon noemt) en twee iPhones. Twee iPhones? Natuurlijk, dan hoef je niet te kiezen tussen zwart of wit. En bovendien heb je dan geen probleem meer met de korte batterijduur van de iPhone. De boosdoener van die korte batterijduur is trouwens niet de iPhone maar de gebruiker, vindt Woz: die vindt de iPhone zo leuk en handig dat hij er de hele dag mee wil spelen. Wozniak kan het zich permitteren en veel gadgetliefhebbers waarschijnlijk ook wel, als ik zie hoe snel mensen op andere mobiele platformen van telefoon wisselen (zonder de oude te verkopen).

Het interview met Woz is bedoeld als een nieuwjaarskadootje voor de lezers van Engadget. Hieronder is de video te zien.


Deze Flash-video is niet op de iPhone te bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2010, 11:47
Categorie Achtergrond
Onderwerpen batterij, steve wozniak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.