Win de speakerset van Marco Borsato (Serious Request 2009)

iPhoneclub geeft de Marco Borsato-speakerset weg aan een gelukkige lezer. We hebben dit object voor 500 euro gewonnen in de veiling van Serious Request. Om te winnen vragen we hoe het nieuwe bedrijf van Marco Borsato heet.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

dual iboxZoals eerder vandaag beloofd verloten we de drie veilingobjecten van Serious Request. Het derde en laatste object is de iPod 2.1 speakerset, gesigneerd door Marco Borsato. Deze set bestaat uit een 20 watt subwoofer en twee 6 watt speakers. Verdere kenmerken: een ingebouwde FM-radio, digitale klok met alarm, iPod-aansluiting (ook te gebruiken voor de iPod touch) en een afstandsbediening.

Wil je deze gesigneerde speakerset winnen, dan lees je hieronder wat je moet doen.

Om kans te maken op deze speakerset willen we het antwoord weten op de volgende vraag:
Hoe heet het nieuwe bedrijf van Marco Borsato?

Je hebt tot maandag 4 januari 2010 om 12:00 uur ‘s middags de tijd om je inzending in te leveren. De winnaar ontvangt de speakerset ongeveer 3 tot 5 werkdagen later (afhankelijk van verzending externe partij). In de specificaties van de speaker staat de iPhone niet genoemd als geschikt apparaat (de iPod touch wel), waardoor we niet kunnen garanderen dat de iPhone probleemloos te gebruiken is. Mogelijk is de speaker niet afgeschermd voor interferentie van telefoonsignalen en is dat de reden waarom het toestel niet wordt genoemd.

dual ipod dockDe kleine lettertjes van deze wedstrijd: De speakerset kan alleen naar een Nederlands adres worden gestuurd (daar kunnen wij niets aan doen, dat staat nu eenmaal in de regels van de verkoper). Wij laten het object rechtstreeks door 3FM naar de winnaar sturen; omdat iPhoneclub er niet als extra schakel tussen zit, kunnen we ook niet aansprakelijk worden gesteld bij verlies of diefstal van het pakket. 3FM verstuurt de speakerset met ontvangstbevestiging. De winnaar dient op 4 januari 2010 voor 18:00 uur het gewenste afleveradres kenbaar te maken, zodat wij tijdig de betaling kunnen uitvoeren en het afleveradres kunnen doorgeven.

Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd. Je kunt per persoon/e-mailadres slechts eenmaal meedoen; wie toch meermaals probeert in te sturen loopt het risico te worden gediskwalificeerd.

Aan de andere twee wedstrijden kun je ook nog steeds meedoen:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2011, 1:05
Categorieën Achtergrond, Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.