Stealth Guards geeft 1.000 gratis screenprotectors weg

Stealth Guards geeft 1.000 gratis screenprotectors weg, geschikt voor de iPhone 3G, 3GS en 4. Je betaalt 2,85 dollar verzendkosten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

stealthDe achterzijde van de iPhone 4 is gemaakt van GorillaGlass, dat wordt gemaakt door een bedrijf dat ook Pyrex-glazen voor in de keuken maakt. GorillaGlass is krasvast en duurzaam, maar toch is het geen overbodige luxe om je iPhone te beschermen met een screenprotector. Je kunt daarvoor BodyGuardz of InvisibleShields gebruiken, maar wie het extreem goedkoop wil doen kan bij het Amerikaanse bedrijf Stealth Guards terecht. Zij geven 1.000 gratis screenprotectors weg, waarbij je alleen voor de verzendkosten moet betalen. Je kunt kiezen uit screenprotectors voor de iPhone 3G/3GS, iPhone 4 en diverse andere mobiele telefoons.


De folie is voorzien van ‘zelfhelende’ technologie zodat krasjes en deukjes zichzelf binnen 24 uur herstellen. De set bestaat uit een volledige bedekking van voor- en achterkant van de iPhone, waarbij je toestel bijna onzichtbaar is beschermd. Je krijgt bovendien levenslange garantie.

stealth afrekenenNu is het bij dergelijke acties vaak zo, dat ze voor Europeanen niet zo interessant zijn omdat je aan hoge verzendkosten vastzit. Maar dat blijkt bij Stealth Guards erg mee te vallen: ze rekenen maar $2,85 bij verzending naar Nederland, zoals je hiernaast kunt zien. Je kunt afrekenen met PayPal. Ik heb om 13:55 uur besteld en kon op dat moment probleemloos een gratis screenprotector krijgen. We kunnen niet garanderen dat de actie over een paar uur nog steeds geldt, dus op = op. En over de kwaliteit van dit relatief onbekende merk kunnen we ook nog niets zeggen. Kortom: profiteer en zeur niet.

Update 1: Sinds dit artikel op iPhoneclub verscheen zijn er blijkbaar zoveel mensen naar de website van Stealth Guards gegaan, dat deze overbelast is geraakt. Even geduld dus.
Update 2: De leverancier heeft de prijs verhoogd naar $3,85.

Update 3: Omdat uit de reacties blijkt dat ook internet-newbies deze screenprotector graag willen bestellen even een paar aandachtspunten:

  • Natuurlijk kun je voor €0 geen topkwaliteit verwachten. Reken daarom niet op een screenprotector waar je maandenlang plezier van hebt. Maar als ‘noodoplossing’ is het prima te doen. Wees daarom niet verbaasd als je een slecht zittende screenprotector zonder extra bevestigingsmateriaal (doekje, kaartje, vloeistof) krijgt. Ook kan het zijn dat jouw screenprotector er anders uitziet dan die van anderen, omdat de fabrikant goedkope partijen opkoopt.
  • Natuurlijk geeft de fabrikant geen 1.000 stuks weg, maar veel meer. Die aanduiding 1.000 stuks is een marketingstunt om extra klanten te trekken, in de hoop dat je ook andere spullen koopt.
  • Als je je pakje ontvangt en er staat $0,99 aan waarde op, hoef je je niet bekocht te voelen omdat je $2,85 of $3,85 hebt betaald. Het bedrag wat je ziet is de waarde van het product zelf (niet van de verzendkosten, want die zijn niet tastbaar).
  • Dat wij aandacht aan dit onderwerp besteden, wil niet zeggen dat deze fabrikant een warme aanbeveling vanuit iPhoneclub krijgt. We melden het alleen omdat we denken dat veel lezers dit interessant vinden (en dat blijkt wel uit het aantal reacties). Stealth Guard is geen aanbieder waarmee wij samenwerken of die wij aanbevelen. Wel hebben we gecheckt of de fabrikant daadwerkelijk de screenprotectors levert.
  • Nogmaals: verwacht geen topkwaliteit.

Meer info: Stealth Guards
Tipgever: Frans

Reacties: 223 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.