Skin geeft iPhone 4 de achterkant van een Leica-camera

De SGP Skin Guard Leather geeft je iPhone 4 het uiterlijk van een Leica-camera. De skin is te combineren met een Apple Bumper.

SGP Skin Guard Leather Tijdens de keynote waarin de iPhone 4 werd aangekondigd trok Steve Jobs de vergelijking tussen het design van Apple’s nieuwste telefoon en dat van de een Leica-camera. “You gotta see this in person. This is beyond the doubt, the most precise thing, and one of the most beautiful we’ve ever made. Glass on the front and back, and steel around the sides. It’s like a beautiful old Leica camera”, zei hij toen. SGP heeft nu een skin op de markt gebracht waarmee je iPhone 4 nog meer op een Leica camera gaat lijken.

De SGP Skin Guard Leather is een een Leica-achtig kunstleren laagje dat je op de achterkant van je iPhone 4 plakt. Zo bescherm je het glas (wat in de praktijk vrij snel krast) en geef je je iPhone een eigen uiterlijk. De skin wordt geleverd met beschermfolie voor op het scherm van je iPhone en kan worden gebruikt met een Apple Bumper. En de die combinatie is niet eens zo gek bedacht, want met de SGP Skin Guard Leather en Apple Bumper is je iPhone 4 aan alle kanten beschermd op een redelijk unieke manier.

SGP heeft een witte en een zwarte versie van zijn Skin Guard Leather gemaakt. Het is aan te raden om bij een zwarte iPhone ook gewoon een zwarte skin te bestellen, omdat je rond de camera gewoon de achterkant van je iPhone ziet.

Echt goedkoop is de skin overigens niet. Hij kost $17,99. Met verzendkosten (vanuit de VS) erbij ligt hij omgerekend voor 19 euro op je deurmat. SGP verkoopt overigens nog veel meer skins, waarmee je de achterkant van je iPhone 4 een eigen design geeft.

Bron: Unplggd

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2010, 14:49
Categorie Accessoires
Onderwerpen iPhone 4, multitasking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.