iCon Bed: slapen met je iPad

Het iCon Bed van Hollandia International is een bed met geïntegreerde iPad-dock voor twee iPads. Ook zitten er speakers en een versterker ingebouwd.

icon bedSteve Jobs wil ons regelmatig duidelijk maken dat Apple geen product is, maar een lifestyle. Fabrikanten spelen graag in op die lifestyle, met producten die alleen mensen zoals Steve Jobs zich kunnen veroorloven. Zoals het hiernaast afgebeelde 20.000 dollar kostende iCon Bed. Volgens de fabrikant is het iCon Bed meer een lifestyle-keuze dan het domweg kopen van een slaapplek. Mensen die een goede balans tussen werken, rusten en spelen hebben gevonden, zouden zich aangesproken moeten voelen door dit ‘sleep workstation’.

icon-met-ipadHet iCon Bed heeft vier geïntegreerde speakers, een 250 watt versterker en ingebouwde docks voor twee iPads. Het is verkrijgbaar in 200 modieuze kleuren die aansluiten op elke stijl slaapkamerinrichting. Het bed zelf wordt door Hollandia International gemaakt, een bedrijf dat geen Nederlandse oorsprong heeft maar is opgericht door een Israëlische artisjokkenboer die last had van rugpijn. In de jaren 70 ging hij op zoek naar het perfecte matras en raakte in de beddenbusiness verzeild. Het matras van dit bed is overigens wel weer door een andere fabrikant gemaakt: Therapedic.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2010, 13:20
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.