Star Wars: Knights of the Old Republic dit weekend voor half geld

Star Wars: Knights of the Old Republic voor iPad is dit weekend met 50 procent korting te downloaden. De game is een populaire RPG met Star Wars karakters.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

star-wars-old-republicStar Wars: Knights of the Old Republic verscheen in 2003 voor het eerst op de Xbox. Het trok al snel een eigen schare fans, die het sinds begin 2013 ook op de iPad kon spelen. Daarbij was gekozen voor een nieuwe bediening, waarbij optimaal gebruik werd gemaakt van het touchscreen van de tablet. Inmiddels zullen de meeste fans de game al hebben gekocht, maar zat je nog aan te hikken tegen het prijskaartje van €8,99, dan kun je dit weekend je kans grijpen.

De app is voor half geld verkrijgbaar. Eén van de grootste RPG’s aller tijden, vinden de makers zelf. Je mag het zelf bepalen als je de game installeert. Het speelt zich vierduizend jaar voor het Galactic Empire af, als honderden Jedi Knights in gevecht zijn geraakt met de genadeloze Sith. Jij bent hun laatste hoop. Lukt het jou om de Force in te zetten om de Republiek te redden? Of val je in handen van de duistere krachten? Meer dan 40 bijzondere krachten staan tot je beschikking.

star-wars-groot

Om de game te kunnen spelen heb je een iPad 2 of nieuwer nodig. En omdat de game vrij groot is (2GB) raden we aan om pas te downloaden als je op een snelle internetverbinding zit. De game zelf heeft na installatie 2,5GB opslagruimte nodig en is alleen in het Engels te spelen. Die flinke oπslagruimte is nodig omdat er acht gigantische werelden zijn en een flinke hoeveelheid unieke karakters, ruimteschepen en planeten. Let voor het downloaden op of de prijs nog wel €4,49 is, want het is een tijdelijke aanbieding.

Downloaden: Star Wars: Knights of the Old Republic (tijdelijk €4,49, iPad, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2014, 23:05
Categorie Apps
Onderwerpen game, star wars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.