iculture-app-gemist
App Gemist

App Gemist: QuickPlan Pro, LinkedIn Intro en DVHN Sport

In deze aflevering van App Gemist lees je onder andere over muziek leren met Mobile Music Trainer en zakelijke projecten maken met QuickPlan Pro.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

iPad Air spotlightDeze week was natuurlijk vol van spannend iPad-nieuws, dus was er weinig aandacht voor leuke apps. Er kwamen echter wel een aantal apps en updates uit die we jullie niet willen onthouden. Zodat je kunt lezen over muziek leren met Mobile Music Trainer bijvoorbeeld, of over zakelijke projecten aanmaken met QuickPlan Pro. En dan is er nog de nieuwe zakelijke dienst van LinkedIn Intro. Het is een handig en slim idee, maar niet iedereen is het eens over de privacygevoeligheid. Lees er meer over in ons artikel.

musicMobile Music Trainer – Je kan thuis je muziek leren vanaf papieren bladmuziek, maar als je een iPad hebt liggen kan het ook handiger. De iPad-app Mobile Music Trainer heeft een ruime collectie aan bijvoorbeeld sinterklaasliedjes, kerstliedjes, kinderliedjes en klassieke hits om te oefenen vanaf het scherm, maar het is ook een applicatie die beginnende muzikanten op weg helpt. Er zijn vier verschillende standen voorhanden die je bij je hand nemen van een absolute beginner naar een bekwaam
Downloaden: Mobile Music Trainer (gratis, iPad, iOS 6.0+)

planQuickPlan Pro voor iPad – Deze app is een projectmanagement-app, waarmee je projecten door middel van Gantt-grafieken kunt aanmaken en tussen meerdere apparaten en teams kunt synchroniseren. De app werkt erg intuïtief en ondersteunt het importeren en exporteren van projecten van en naar Microsoft Project Plan (MPP). Microsoft Project is een softwarepakket voor projectmanagers in bedrijven bij het maken van planningen. Daardoor kun je met QuickPlan Pro op professionele wijze projecten aanmaken en beheren.
Downloaden: QuickPlan Pro voor iPad (€6,99, iPad, iOS 7.0+)

linkedinnLinkedIn voor iPad – Deze app heeft een compleet nieuwe interface en een reeks nieuwe functies. Daarnaast heeft LinkedIn een nieuw product uitgebracht, genaamd LinkedIn Intro. Die dienst toont een korte bio van de afzender direct in de mailbox van de ontvanger. Die bio bevat een kleine foto van de afzender en zijn of haar titel. Als je op de foto tikt krijg je een drop down menu met meer details over de afzender uit hun LinkedIn-profiel. De dienst werkt met Gmail, Google Apps, AOL mail, Yahoo mail en iCloud.
Downloaden: LinkedIn voor iPad (gratis, universeel, iOS 6.0+)

dvhnDVHN Sport – Met de nieuwe iOS-app DVHN Sport wil het Dagblad van het Noorden zijn regionale sportnieuws op een nieuwe manier aanbieden. De app biedt toegang tot het sportkatern van de krant, dat je voor 89 eurocent per los nummer kunt kopen. Bestaande abonnees kunnen inloggen met hun postcode, huisnummer en persoonlijke code om gratis toegang te krijgen tot alle krantendownloads. Daarnaast biedt DVHN Sport toegang tot een online feed gevuld met sportnieuws, die rechtstreeks afkomstig van de krantenwebsite lijkt te zijn.
Downloaden: DVHN Sport (gratis, losse kranten voor €0,89, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 20:30
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.