Stackables-icoon.

Stackables is Apple’s gratis App van de Week

Het is weer vrijdag, dus dat betekent een nieuwe gratis App van de Week. Deze week is het fotobewerkingsapp Stackables voor de iPhone en iPad, waarmee je artistieke lagen aan je foto's toevoegt.

Stackables-icoon.Fotofanaten opgelet, want er is weer een fotografie-app gratis te downloaden. Stackables voor de iPhone en iPad is vanaf vandaag een week lang gratis te downloaden in het teken van de gratis App van de Week. In Stackables voeg je lagen toe aan je bestaande foto’s om er een artistiek kunstwerkje van te maken. De app kost normaal gesproken €2,99.

Meerdere lagen toevoegen met Stackables

Stackables verscheen alweer anderhalf jaar geleden voor de iPhone en even later ook voor de iPad. In de app voeg je allerlei lagen toen aan je bestaande foto’s om ze een unieke look te geven. Om te beginnen selecteer je een foto uit je fotobibliotheek of je maakt direct een nieuwe foto vanuit de app. Vervolgens selecteer je de verhoudingen en het bestandstype waarin je de foto wilt maken. In de app kies je uit meer dan zestig gratis lagen om je foto mee op te fleuren en via in-app aankopen kun je nog meer filters aanschaffen.

Je kunt zoveel lagen toevoegen als je zelf wil, waardoor de app verbluffende resultaten weer kan geven. Bovendien kun je patroontjes aan je foto toevoegen, zoals sterretjes of een schaakbordpatroon. Stackables is vanaf vandaag een week lang gratis te downloaden voor zowel iPhone als iPad. Let er wel op dat het twee aparte app downloads zijn, omdat het hier niet om een universele app gaat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.