Sprakeloos? Laat iQuee het woord doen

iQuee is een verzameling uitspraken die je kunt gebruiken als je zelf even sprakeloos bent. Het bevat bijvoorbeeld pickup lines en teksten waarmee je in de file andere automobilisten kunt uitdagen of uitschelden.

Pickup linesEerder schreven we al over Marq, een applicatie waarmee je teksten over het scherm kunt laten scrollen. Je kunt dan op afstand boodschappen overbrengen, bijvoorbeeld tijdens een slaapverwekkende vergadering. Heb je geen inspiratie om zelf teksten te verzinnen, dan is er nu iQuee, een applicatie waarmee je een prefab tekst op je scherm kunt laten verschijnen. iQuee bevat mededelingen in vijf verschillende categorieën.

Zo zijn er natuurlijk de onvermijdelijke pickup lines, waarmee je met iemand in een bar kunt flirten zonder je mond open te trekken. Of je ook succes zult hebben met opmerkingen als “Wedden dat mijn tong jouw tong kan verslaan?” of “Jouw lippen lijken zo eenzaam” is nog de vraag. Gelukkig is er voor kantoorhumor ook de categorie In Meeting. Beledigingen vind je in de categorie Insults en als je in de file iets kwijt wilt kun je terecht in de categorie Driving. Verder bevat iQuee nog een lijstje quotes van de tv-series Southpark en Family Guy en een reeks bekende internetquotes (waarbij het eigenlijk om afkortingen zoals ROFL en BRB gaat). Handig voor als je een keer sprakeloos bent, totdat de lol er wel vanaf is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2008, 12:59
Categorie Apps
Onderwerp file

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.