Sport App Awards 2014 van start

De Sport App Awards-verkiezing is weer gestart. Stem op jouw favoriete apps en bepaal mee wat de beste sportapps van Nederland en België zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

sport app verkiezing
De verkiezing van de Sport App Awards is weer van start gegaan. Voor de vierde keer op rij wordt de beste sportapp van Nederland gekozen in vier categorieën. Je kunt vanaf vandaag stemmen op jouw favoriete apps op het gebied van actief en passief sporten. Er zijn apps genomineerd die je tijdens het fietsen of hardlopen gebruikt, maar ook apps waarmee je thuis op de bank alles volgt. Voor het eerst zullen ook Belgische apps meedoen.

Op 22 mei zullen de winnaars in Amsterdam bekend worden gemaakt tijdens een live event met als thema ‘Van data naar dollars’. Elke geïnteresseerde kan daarbij zijn. Tijdens het evenement vertelt Vosse de Bood (Adidas) over het verzamelen van data in het Adidas miCoach Performance Centre van Ajax en komt Simon Gleave (Infostrada) vertellen hoe ze sportdata analyseren. Wat de dollars betreft: daarover komen Kristof De Smet en Guido Bouw praten. De eerste is directeur van Energy Lab, het bedrijf achter de mateloos populaire Evy-hardloopcursussen en de tweede is verkoopdirecteur bij Infostrada Sport. Daarna zal de uitreiking van de Sport App Awards plaatsvinden.

sport-app-awards

Maar eerst is het tijd om te gaan stemmen! Dit jaar doen veel bekende apps mee, zoals Human, TeamNL en Voetbal International. Maar er zitten ook een paar minder bekende apps in, zoals 433, Top Talent Dressage, Deventer Voetbal app en De Opstelling. Alle apps zullen door een deskundige jury, bestaande uit ondergetekende, onze vrienden van Androidworld, Gerard Dielessen van NOC*NSF en enkele (voormalige) topsporters worden beoordeeld. In totaal doen 27 apps mee, dus keuze genoeg. Met een tweet of e-mailbericht kun je je stem uitbrengen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 22:24
Onderwerpen award, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.