Logitech kondigt dunner iPad-toetsenbord en nieuwe cases aan

Logitech heeft vandaag een nieuw iPad-toetsenbord aangekondigd, de Logitech Ultrathin. De Logitech Big Bang, Logitech Turnaround en Logitech Hinge zijn nieuwe cases.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Logitech ultrathinLogitech heeft een nog dunner iPad-toetsenbord en drie nieuwe iPad-cases aangekondigd. De Logitech Ultrathin is een compact iPad-toetsenbord die net als een Smart Cover bevestigd kan worden, is 6,4mm dik en weegt tweederde van je iPad. De Big Bang, Hinge en Turnaround zijn alledrie iPad-flipcovers, die allemaal op een eigen manier de iPad rechtop kunnen zetten.

De Logitech Hinge laat je de iPad in een hoek van 15 tot 65 graden positioneren, terwijl de Logitech Turnaround je een iPad ook in portretstand laat positioneren. De Big Bang moet het vooral hebben van zijn stevige ontwerp: deze hoes moet de iPad behoeden tegen een lelijke smak op de grond.

Logitech heeft het nieuwe Ultrathin-toetsenbord en de iPad-cases nu al aangekondigd, maar ze zijn nog niet allemaal verkrijgbaar. De Ultrathin zal vanaf volgende maand worden verkocht voor €99,99, en de Big Bang wordt vanaf mei naar kopers verstuurd voor €79,99. De Hinge en Turnaround kunnen wel al worden besteld en kosten respectievelijk €59,99 en €49,99. Alle accessoires zijn er voor zowel iPad mini als iPad Air.

Logitech Hinge Turnaround big bang

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2014, 14:38
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.