Spongebob-Mijn-Bikinibroek

Spongebob: Mijn Bikinibroek is Apple’s Gratis app van de week

Bouw je eigen versie van Bikinibroek met Apple's Gratis app van de week, maar zet wel even de in-app aankopen uit als je de app door een jongere gamer laat spelen.

Spongebob-Mijn-Bikinibroek

Fan van Spongebob, maar denk je dat de indeling van zijn stad Bikinibroek een stuk efficiënter kan? Dan kun je die uitspraak nu bewijzen met Spongebob: Mijn Bikinibroek, Apple’s nieuwe Gratis app van de week. De game is hierdoor een week lang gratis uit de App Store te plukken.

In Mijn Bikinibroek bekijk je de bekende stad uit de tekenfilmserie van bovenaf, en is het aan jou om Bikinibroek verder uit te breiden door nieuwe gebouwen weg te zetten, en bestaande gebouwen te managen. De game is duidelijk gericht op een jonger publiek, en legt stap voor stap uit welke mogelijkheden je hebt om je stad naar eigen smaak te onderhouden en in te delen.

Mijn-Bikinibroek

Bekende gezichten

Ondertussen maken alle bekende gezichten uit de Spongebob tekenfilmserie hun opwachting, zoals Gerrit de slak, Patrick en Meneer Krabs. Gaandeweg zullen er steeds meer vissen en andere zeedieren in je stad komen wonen, en door ze regelmatig eten te geven houd je de bevolking tevreden. Om jou aan je iPhone gekluisterd te houden, verschijnen er constant nieuwe opdrachten.

Hoewel je Spongebob: Mijn Bikinibroek dus met een gerust hart aan een jongere gamer kunt geven, is het wel slim om eerst de in-app aankopen uit te zetten. Voor je het weet schaf je namelijk een Mega Voorraad aan van 99 euro, of een Schip Kwalpudding van €49,99. Dit doe je door naar Instellingen te gaan, en bij Beperkingen de schakelaar achter ‘Kopen vanuit apps’ uit te zetten.

Lees ook: In-app aankopen: zo werkt het op iPhone en iPad

Mijn-Bikinibroek-iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2015, 20:44
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, games, spongebob

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.