Steve-Jobs-holding-original-iPhone

Kijktip: Steve Jobs-documentaire vanavond te zien op RTL Z

Vanavond is er een documentaire van Z Doc te zien die volledig over het leven van Steve Jobs gaat. Voorkom een avondje nutteloos zappen en schakel vanavond in op deze docu.

Steve-Jobs-holding-original-iPhone

Als je op zoek bent naar wat interessante televisie vanavond, kun je om half negen inschakelen op RTL Z. Daar wordt namelijk een documentaire uitgezonden over het leven van Steve Jobs.

Om 20:30 start een nieuwe uitzending van Z Doc met de titel Hoe Steve Jobs de wereld veranderde. Het zou gaan om een ‘indringend portret’ van de overleden Apple-oprichter die een uur duurt. Steve Jobs wordt gezien als een van de meest inspirerende innovators van de 21ste eeuw, een uitspraak waar in de docu verder op wordt ingegaan.

Let op: RTL Z is nog niet via alle tv-aanbieders te kijken. Het kan dus nodig zijn om een gezellig avondje bij vrienden door te brengen, als je deze documentaire wilt zien.

Wie niet kan wachten, of geen behoefte heeft aan Nederlandse ondertiteling; we vermoeden dat het om onderstaande documentaire gaat. En indien niet, dan kun je er vandaag twee kijken 😉

Meer Steve Jobs films, docu’s en boeken

Als je meer wilt weten over Steve Jobs is er geen gebrek aan documentaires, boeken en films die het leven van de CEO vertellen. Zo zagen wij onlangs nog de nieuwe Steve Jobs-film (met Michael Fassbender) die op 3 december in de Nederlandse bioscopen draait. Hier schreven we ook een filmreview over, die je hieronder kunt bekijken.

Ook verscheen er een aantal maanden geleden de controversiële documentaire The Man in the Machine, die zich vooral op Jobs’ drang naar perfectie en zelfobsessie focust.

Bedankt voor de tip Mike!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2015, 16:56
Categorieën Achtergrond, Apple
Onderwerpen documentaire, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.