Spark Mail placeit

Mailapp Spark krijgt HTML-handtekeningen, laat je naar andere apps swipen

Je kunt in mailapp Spark voortaan HTML-handtekeningen en aliassen gebruiken. De app laat je ook mails vegen naar online diensten zoals Dropbox en Evernote.

De tweede grote update voor mailapp Spark is nu in de App Store beschikbaar. De update maakt het mogelijk om HTML-handtekeningen in Spark te gebruiken. Hoewel de app al handtekeningen ondersteunde, werkte dit alleen met gewone tekst. De update breidt bovendien de mogelijke veegbewegingen fors uit. Veeg de juiste kant op en je stuurt een e-mail naar Evernote, Dropbox of een andere online dienst.

Spark swipe to apps

Je kunt in Spark een e-mail opzij vegen om hem bijvoorbeeld te verwijderen, archiveren of naar een later moment uit te stellen. Dat kan in andere mailapps ook, maar Spark laat je bepalen welke veegbeweging wat doet. Je mag hierdoor zelf bepalen hoe je de veegbewegingen voor Evernote en Dropbox precies wil gebruiken.

De nieuwe Spark-update maakt het ook mogelijk om een mail-alias in de app te gebruiken. Het is hierdoor mogelijk om een ander mailadres te gebruiken voor het verzenden en ontvangen van een bericht, zonder dat daar een extra inbox aan is gekoppeld. Heb je meerdere accounts ingesteld? Dan is het voortaan mogelijk om je e-mails hiertussen te verhuizen.

Spark verscheen in mei dit jaar voor het eerst in de App Store en wist meteen te verbazen. Omdat je de app volledig naar eigen smaak kan inrichten, kun je in Spark altijd op je eigen manier e-mail verwerken. Lees ook onze review over Spark.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2015, 16:26
Categorie Apps
Onderwerpen e-mail, spark

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.