SoundJaw Unlimited: geluidsversterker voor de iPad 2 en iPhone

De Soundjaw Unlimited is een iPad-accessoire waarmee je het geluid van je speaker kunt versterken zonder extra batterijen. Het geluid wordt simpelweg jouw kant opgekaatst.

Soundjaw UnlimitedHet afgelopen jaar zijn er flink wat accessoires voorbij gekomen die het geluid van je iPad beloven te versterken door de speaker selectief af te schermen. Hierdoor worden alle geluidsgolven jouw kant opgestuurd. Eén van de eerste accessoires die dit deed was de Soundjaw, waarvan inmiddels de opvolger op Kickstarter is verschenen. De Soundjaw Unlimited belooft hetzelfde te doen, maar dan effectiever en bij meer apparaten. Zo kun je het accessoire ook op je iPhone of een met een case omhulde iPad schuiven.

De Soundjaw Unlimited klemt zich vast met twee buigbare pootjes, waardoor hij om verschillende apparaten heen past. Ook zou hij geen problemen hebben met een case om de iPad 2. De pootjes zijn zodanig dun, dat de Smart Cover probleemloos gesloten kan worden. Het is nog niet duidelijk of de Soundjaw Unlimited naast de iPad 2 en derde generatie iPad ook om de eerste generatie iPad past.

Geïnteresseerden kunnen 15 dollar op Kickstarter doneren om een Soundjaw Unlimited te ontvangen. Je bent dan in ieder geval van je aankoop verzekerd: de benodigde 7.000 dollar zou inmiddels al zijn ingezameld.

Je kunt natuurlijk ook de knutselschaar pakken en een eigen iPad-versterker maken: begin mei beschreven we nog hoe je makkelijk een SoundScoop kunt maken van wat knutselschuim.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2012, 10:34
Categorie Accessoires
Onderwerpen sound, versterker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.