SoundHound maakt Spotify-lijst van gevonden muzieknummers

SoundHound heeft een update, waarbij je gevonden muzieknummers meteen kunt toevoegen aan de Spotify-afspeellijst.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

SoundHound Unlimited remake iPhoneSoundHound voor iPhone heeft een update gekregen, die betere functies voor Spotify bevat. Als je met de SoundHound-app een muzieknummer hebt ontdekt, kun je die met de functie ‘Add to Spotify’ toevoegen aan de afspeellijst. Net ontdekte nummers kun je op die manier meteen toevoegen om later nog eens te beluisteren, zonder dat je de SoundHound-app hoeft te verlaten. SoundHound is in grote lijnen vergelijkbaar met Shazam, met als belangrijkste verschil dat je bij SoundHound ook zelf kunt zingen of neuriën. Na de herkenning kun je ze aanschaffen, songteksten bekijken en je ontdekking delen met anderen. De vernieuwde versie van de SoundHound-app werkt beter samen met Twitter, zodat bij het delen van een gevonden nummer niets meer kan misgaan.

soundhound-spotifyVoorheen kon je al muzieknummers die je met SoundHound had gevonden beluisteren op Spotify, maar dit gebeurde per nummer en je moest de app verlaten om het nummer te kunnen beluisteren. In de nieuwe versie van de SoundHound-app voeg je de nummers gewoon toe aan de afspeellijst van Spotify, zodat je er later nog eens rustig naar kunt luisteren. Het toevoegen aan de afspeelijst kan automatisch of handmatig. Shazam had een soortgelijke integratie met Rdio al een tijdje geleden toegevoegd.
SoundHound is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: gratis met reclame en beperkingen en een betaalde versie zonder reclame, waarmee je een onbeperkt aantal muzieknummers kunt ontdekken.

Downloaden: SoundHound (€5,99, universeel, iOS 6.1+)
Ook verkrijgbaar: SoundHound (gratis, universeel, iOS 6.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:14
Categorie Apps
Onderwerpen muziek, soundhound

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.