SoundCover-iPad

SoundCover: als muziek uit je iPad extra hard moet knallen

De SoundCover met ingebouwde speakers geeft het volume van je iPad een flinke boost en beschermt ook het scherm van de tablet als je hem niet gebruikt.

iPad-hoezen zijn er genoeg, maar het wordt pas echt interessant als de hoes ook wat handige functies met zich meebrengt. De nieuwe SoundCover van Onanoff bijvoorbeeld, met ingebouwde stereo speaker. Eerder zagen we al de soortgelijke Belkin Thunderstorm: ook een hoes met ingebouwde speaker (je kon er zelfs eentje winnen tijdens het iCulture-lezersonderzoek!). Maar de SoundCover pakt het toch net iets anders aan.

soundcover-1

Het belangrijkste verschil is dat de SoundCover de iPad helemaal bedekt. Je kunt de iPad niet eens gebruiken als deze in de hoes zit. Dat maakt de SoundCover wat minder geschikt voor mensen die constant bescherming zoeken. Wil je met de iPad aan de slag of muziek luisteren, dan moet je de iPad helemaal uit de hoes halen. Hij is dan onbeschermd.

Tablet eruit, speaker aan

Als je de SoundCover wilt gebruiken, klik je de iPad uit de case zodat de speaker verschijnt. Zodra je het voetstuk aan de achterkant openmaakt, wordt er automatisch verbinding gemaakt met je iPad of een ander Bluetooth-apparaat.

soundcover-2

Volgens Onandoff kan de SoundCover een volume bereiken dat 400 procent hoger ligt dan dat van de iPad-speaker. Ook is er een ingebouwde microfoon aanwezig, waarmee je bijvoorbeeld telefoongesprekken kunt voeren. De 3.300 mAh accu kan 15 uur muziek afspelen, waarna je hem aan het stopcontact moet hangen.

Er zijn vier verschillende kleuren beschikbaar die je vast bekend voorkomen: zilver, goud, spacegrijs en zwart. De SoundCover is binnenkort te bestellen op de website van Onanoff voor omgerekend 199 dollar. Zodra je daadwerkelijk kunt bestellen zijn ook de Europese prijzen te zien. De verzendkosten bij andere Onandoff-producten zijn €0 voor verzending naar Nederland.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2015, 10:52
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, speaker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.