Snapseed3

Fotobewerker Snapseed krijgt talloze nieuwe functies

De populaire fotobewerkingsapp Snapseed van Google heeft flinke update gekregen. De app heeft een compleet nieuwe interface en er zijn een hoop nieuwe toepassingen om je foto's te bewerken.

Snapseed3De populaire fotobewerkingsapp Snapseed van Google heeft flinke update gekregen. De app heeft een compleet nieuwe interface en er zijn een hoop nieuwe toepassingen om je foto’s te bewerken. Het was een tijdje stil rond de app, maar het wachten op Snapseed 2.0 was de moeite waard.

Het eerste wat opvalt is de interface van de app die compleet is vernieuwd. De app heeft de minimalistische invloeden van het Material-design overgenomen, het design dat je bij veel Google-apps tegenwoordig ziet.

De nieuwe interface werkt fijn en dat kan ook gezegd worden over de nieuwe functies die zijn toegevoegd. Je kan nu onder andere gebruik maken van functies als ‘focuseffect’, een filter waarmee je de scherptediepte kan instellen, ‘Oneffenheden verwerken’, waarmee je bijvoorbeeld een puistje op je gezicht kan maskeren en ‘transformeren’, waarmee je kan spelen met het perspectief langs de verticale en horizontale lijn van de foto.

In het totaal zijn er ook vijf nieuwe filters bijgekomen, waaronder het eerder genoemde ‘focuseffect’. De andere filters zie je hieronder op de afbeelding.

filters snapseedtools snapseed

Op het gebied van fotobewerkingsapps is er veel keuze, Snapseed is al tijden een favoriet voor veel mensen. Het gebruiksgemak en doeltreffende functies worden geprezen en daarnaast is de app ook nog eens gratis. Met deze nieuwe update kunnen we weer even vooruit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2015, 11:22
Categorie Apps
Onderwerpen fotografie, snapseed

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.