Twisty Hollow screenshot

Twisty Hollow is Apple’s gratis App van de Week

Twisty Hollow is een vrolijke puzzelgame, waarbij je door met schijven te draaien de inwoners van het stadje moet voorzien in hun behoeften.

De puzzelgame Twisty Hollow neemt je mee naar het gelijknamige stadje, waar de zelfbenoemde burgemeester met zijn regeltjes voor een hoop chaos zorgt. Door zijn instructies op te volgen en aan schijven te draaien help je de inwoners van de stad aan hun behoeften. Doe dit wel snel, want geduldig zijn de kleurrijke figuren in Twisty Hollow niet.

Twisty Hollow screenshot

In het spel, dat geschikt is voor zowel de iPhone als iPad, maak je combinaties door met drie verschillende schijven te draaien. Elke draaischijf heeft namelijk vakjes met daarop producten of hulpmiddelen, die bij elkaar horen. Door ze in de juiste volgorde te zetten kun je allerlei voedsel en voorwerpen maken. Zo draai je bijvoorbeeld een mijnwerker, een houweel en een edelsteen in hetzelfde vakje om diamanten voor een inwoner te maken. Deze inwoners staan aan de buitenkant van de draaischijven en laten in een tekstballon zien wat ze nodig hebben. Het klokje in het midden geeft aan hoe lang je nog de tijd hebt om het level te voltooien.

Twisty Hollow heeft 50 levels, verdeeld over 4 werelden. Deze zijn in een vrolijke, cartooneske stijl tot leven gebracht. Hoe verder je komt, hoe lastiger de puzzels en vreemder de inwoners worden. Ook de obstakels, die je ervan moeten weerhouden een level uit te spelen, worden uitdagender. Het spel heeft ook een verhaal, waarbij je langzaam achter het geheim van de kwade burgemeester komt.

Twisty Hollow is deze week Apple’s App van de Week. Dat betekent dat je niet de gebruikelijke €2,99 hoeft te betalen, maar dat je de game deze week gratis kunt downloaden in de App Store. Wacht hiermee niet te lang, want elke donderdag op vrijdag kiest Apple een nieuwe App van de Week. Tot 16 april is de puzzelgame dus in ieder geval nog gratis.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2015, 12:03
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.