Smarter Stand voor iPhone houdt oordopjes uit de knoop

Smarter Stand is een Kickstarter-project, waarbij je je iPhone met een plastic hulpstukje rechtop kunt zetten. De Smarter Stand kan tegelijk worden gebruikt om je Apple-oordopjes uit de knoop te houden.

smarterstand iphone
Soms zie je een accessoire waarvan je denkt: dat hadden ze eerder moeten uitvinden! De Smarter Stand op Kickstarter is zoiets: in feite is het niet meer dan een stukje plastic, dat je zomaar thuis met een 3D-printer kunt namaken. Wie dat niet wil doneert $9 op Kickstarter en wacht tot de Smarter Stand op de deurmat valt.

smarter stand 2De SmarterStand is nu al een succes: met nog 54 dagen te gaan is het benodigde bedrag van $15.000 al lang binnengehaald. Meer dan duizend investeerders stopten geld in het project, zodat het vrijwel zeker doorgaat.

De Smarter Stand heeft eigenlijk twee functies: je steekt het stukje plastic in de headset-aansluiting van de iPhone, zodat je het toestel onder een comfortabele hoek kunt zetten om een video te kijken. Ben je klaar, dan wikkel je de oordopjes rondom de Smarter Stand. Het is dus tegelijk een soort wikkelhulpje. Geen oordopjes die constant in de knoop raken: je wikkelt de kabel om de Smarter Stand, haalt de oordopjes er onderdoor en je bent klaar. De Smarter Stand werkt ook als je een iPhone met hoesje gebruikt en is geschikt voor elke iPhone en iPod touch.

Meer info: Kickstarter

smarter stand 3

smarter stand 1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 februari 2013, 12:29
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.