Smart Cover voor iPad 2 ook te gebruiken als koelkastmagneet

De iPad 2 Smart Cover blijkt ook te gebruiken als koelkastmagneet. De magneten zijn sterk genoeg om de iPad aan de koelkastdeur te laten hangen.

smart coverDe Smart Cover van Apple blijkt onverwachte mogelijkheden te hebben, waar Apple vast niet vooraf rekening mee had gehouden. De magneten in de Smart Cover voor de iPad 2 blijken sterk genoeg om als koelkastmagneet te gebruiken. Zo kun je de iPad stevig aan de koelkastdeur bevestigen, terwijl je ondertussen aan het koken bent. Je favoriete tv-programma bekijken of een recept aflezen van het iPad-scherm… hoe handig kan het zijn?

Toch is het aan te raden om de koelkastdeur niet te hard open en dicht te doen. Ook melden mensen die het al geprobeerd hebben, dat het niet erg solide over komt en dat je je hart vasthoudt dat de iPad niet op de grond valt.
fridgepad
Wie liever een commerciële oplossing koopt of nog niet in bezit is van een iPad 2, kan trouwens ook de FridgePad kopen (zie foto hiernaast). Voor £34,99 heb je een koelkastmagneet geschikt voor de iPad 1, die met vervangbare hoekpuntjes ook geschikt is te maken voor de iPad 2.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 maart 2011, 10:55
Categorieën Accessoires, Achtergrond
Onderwerpen cover, ipad 2, koelkast

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.