SlipKlip: clip onderop je iPhone schroeven

De SlipKlip is een clip die je onderop je iPhone kunt schroeven, zodat de iPhone steviger aan je broek hangt of een creditcard vasthoudt.

SlipKlipDe SlipKlip is een speciale clip die je aan je iPhone bevestigt via de schroefpunten onderop. Eenmaal bevestigd zorgt het hulpstuk er voor dat je iPhone aan je broekzak blijft hangen. Volgens de makers is dat veiliger dan wanneer je de iPhone in je broekzak steekt, wat er toe kan leiden dat je hem onbedoeld uit je broekzak duwt met bepaalde bewegingen. Bovendien kun je achter de SlipKip bijvoorbeeld bankpassen steken, zodat je geen losse portemonnee mee hoeft te dragen.

De kans dat de SlipKlip losschiet lijkt vrij klein, omdat het accessoire gebruikmaakt van twee schroefjes in plaats van de gebruikelijke plakstrips. Daar staat tegenover dat je officieel wel de garantie op je iPhone schendt door hem ‘open’ te schroeven, al is het vermoedelijk moeilijk aantoonbaar als je de clip later weer verwijderd. De SlipKlip wordt geleverd met een schroevendraaier voor de iPhone-schroefjes.

Net als vele andere accessoires voor je iPhone is de SlipKlip verkrijgbaar via Kickstarter. Daar kun je eenmalig 22 dollar doneren om in aanmerking te komen voor de iPhone-clip. Er zijn twee varianten verkrijgbaar: eentje voor de iPhone 4S en een ander voor de iPhone 5. Die tweede lijkt wel een stuk minder stevig, simpelweg omdat de iPhone-schroeven dichter op elkaar zitten. De makers moeten 5.000 dollar verzamelen op Kickstarter voor ze het hulpstuk kunnen produceren.

De Poddities-clip, waar wij afgelopen jaar over schreven, biedt overigens een vergelijkbare clip, maar dan alleen voor de iPhone 4 en iPhone 4S.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2013, 21:25
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.