FamousBrick-Jobs

FamousBrick herdenkt Steve Jobs met speciale LEGO-poppetjes

Het Duitse FamousBrick maakt van bestaande LEGO-onderdelen bekende figuren na uit de techwereld. Ook een jonge en oude Steve Jobs worden vandaag aan het aanbod toegevoegd als Remember Steve Jobs Edition.

FamousBrick-Jobs

In de steeds langer wordende lijst met Steve Jobs-prullaria nemen de LEGO-poppetjes met het uiterlijk van Steve Jobs een bijzondere plaats in. Het Duitse bedrijf FamousBrick maakte al langer speciale LEGO-figuurtjes gebaseerd op bekende figuren uit de techwereld. Na onder meer Tim Cook, Bill Gates en een eerdere versie van Steve Jobs, is er nu ook een speciale Remember Steve Jobs Edition.

LEGO-poppetjes van Steve Jobs

De LEGO-Jobs is gemaakt door het Duitse FamousBrick. Zij grabbelen uit alle bestaande, officiële LEGO-onderdelen de juiste onderdelen, totdat er een poppetje overblijft dat op een bekend persoon lijkt. FamousBrick brengt een ode aan Steve Jobs met een jonge en oude versie van de Apple-oprichter in de Remember Steve Jobs Edition.

Dit is een ander figuurtje dan de Steve Jobs die al langer bij FamousBrick beschikbaar is. Naast de oudere Jobs in herkenbare zwarte koltrui is er ook een jongere versie van Steve toegevoegd met zwart haar en een bruin shirt.

Famous-Brick-Steve-Jobs

Steve Jobs Memory Brick

Als je deze Remember Edition bestelt, krijg je ook een standaard waar je de twee gele Jobs-mannetjes op kunt zetten. Op deze Memory Brick staan het geboorte- en sterfjaar van Jobs. Het losse Steve Jobs poppetje kost €12,90, maar als je de Remember Steve Jobs Edition wilt bestellen (met twee figuurtjes) ben je €25,80 kwijt.

Steve Jobs als LEGO-poppetje houdt kabel vast.De mensen van FamousBrick zijn duidelijk fan van Apple, want veruit de meeste poppetjes die ze te koop aanbieden zijn geïnspireerd door kopstukken uit Cupertino.

Zo kun je naast Steve Jobs ook LEGO-poppetjes bestellen van Phil Schiller, Tim Cook, Jonathan Ive en Steve Wozniak. De poppetjes kun je bijvoorbeeld op je bureau zetten, zodat de handjes een Lightningkabel vasthouden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2015, 15:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen lego, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.