Sleutelhanger-gamecontroller iMpulse haalt voldoende geld binnen

De iMpulse Controller voor iPhone en Android heeft voldoende geld via Kickstarter binnengehaald. Het project kan nu realiteit worden. Het is de kleinste gamecontroller en past aan je sleutelbos.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

impulse game controllerEen gamecontroller die aan je sleutelbos hangt. Goed idee? “Ja!” dachten ruim tweeduizend mensen en maakten prompt geld over naar Kickstarter. Inmiddels hebben de bedenkers al tweemaal zoveel geld binnengehaald als ze eigenlijk nodig hadden. De productie kan dus beginnen. De iMpulse is een plastic blokje dat aan je sleutelbos hangt en dat via Bluetooth verbinding maakt met je iPhone, iPod touch of iPad. En omdat het project zo succesvol verliep kon er ook nog wel een extraatje bij: de controller krijgt shoulder buttons.

De iMpulse heeft nog een tweede functie: je kunt er je sleutelbos mee terugvinden. Het apparaatje is ook geschikt voor pc’s en Android-toestellen en er zijn honderden games die er al geschikt voor zijn, bijvoorbeeld Temple Run, Pac-Man, Air Attack HD en Dynamite Jack..

Daarnaast kun je de iMpulse gebruiken voor het afspelen van multimedia, zoals het pauzeren van muziek en video’s. Je kunt ‘m ook gebruiken als een afstandsbediening voor de camera van je iPhone. Er zijn nog zes dagen te gaan voordat het Kickstarter-project officieel is afgerond, dus mocht je interesse hebben, dan heb je nog even de tijd om 25 30 dollar plus verzendkosten over te maken.

impulse-controller

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2012, 15:56
Categorie Accessoires
Onderwerpen gamecontroller, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.