Bellen met zijn vieren in Skype op iPhone

Skype voor iPhone staat nu audiobellen met vier personen toe. Je kan mensen uitnodigen en wegsturen.

Skype 5.2 heeft weer vociemails iPhoneDe succesvolle videobel-app Skype heeft een behoorlijke nieuwe functie gekregen in de nieuwste versie 5.4. Je kan nu audiobellen met maximaal drie andere personen. Ook kan je tijdens het bellen andere personen uitnodigen of uit het gesprek zetten als je de leiding neemt in het groepstelefoontje.

Je kan een groepsaudiogesprek starten vanuit elk type communicatie in Skype. Zowel vanuit een chat, een normaal gesprek of een videogesprek. Vanaf een chat doe je dat met de belknop onderin beeld. Iemand toevoegen tijdens een gesprek kan met de knop rechtsboven, wat zowel geldt voor een audio- als een videogesprek.

Vier lijkt niet zo’n hoge limiet te zijn, maar Skype zegt dat het laatste woord over de groepsomvang nog niet is gesproken, aldus TheNextWeb. Skype versie 5.4 voor iPhone maakt verder een sprong op het gebied van toegankelijkheid. Blinden en slechtzienden die de VoiceOver-functie van de telefoon gebruiken, krijgen nu elk nieuw bericht overal in de app voorgelezen. Ook kunnen recente gesprekken worden gewist met VoiceOver.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2014, 18:04
Categorie Apps
Onderwerpen groepsgesprek, skype

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.