Skype iPhone

Skype voor iOS belooft betere chatmeldingen

Skype belooft in de laatste app-update de chatmeldingen van de app fors te verbeteren. Daarnaast kan de Skype-app weer beter verbinden met andere iOS-applicaties.

Skype dialer 5.1De pushnotificaties van Skype voor iOS zijn fors verbeterd, zo belooft Microsoft in de laatste app-update. Daarmee pakt Microsoft één van de vaker gehoorde klachten omtrent de app aan. Pushberichten verstuurd door Skype worden vaak pas laat in beeld gebracht, of komen met tientallen tegelijk binnen. De nieuwe update voor Skype zit vol met kleine, maar belangrijke verbeteringen. Zo zijn de cijfertoetsen in de app verbeterd, en kunnen andere iOS-apps Skype-integratie toevoegen.

Bij het invoeren van een telefoonnummer met de cijfertoetsen is het nu mogelijk om het nummer meteen op te slaan als contact. Je hoeft hierdoor niet langer de contactenpagina’s van de app in te duiken om iemand aan de lijst toe te voegen.

Skype heeft in de iOS-app opnieuw ondersteuning voor URI’s toegevoegd, waardoor het voor andere apps mogelijk is om Skype te starten. Staat er bijvoorbeeld in een contacten-app een Skype-gebruikersnaam, dan kun je hierop drukken om de betreffende persoon vanuit de Skype-app te bellen. Ontwikkelaars moeten wel eerst URI-ondersteuning toevoegen voordat apps hier gebruik van kunnen maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2015, 16:17
Categorie Apps
Onderwerp skype

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.