Skyfire Web Browser voor het eerst afgeprijsd

Skyfire Web Browser is voor het eerst afgeprijsd. Met deze browser kun je Flash-content op de iPhone bekijken. Maar niet alles werkt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

skyfire web browserSkyfire Labs heeft de populaire internetbrowser Skyfire voor het eerst afgeprijsd. Ze noemen de kortingsperiode heel toepasselijk ‘Flash sale’ om aan te geven dat het maar 48 uur duurt. En tegelijkertijd is het een knipoog naar het feit dat deze browser wél Flash aankan. Skyfire geeft je de mogelijkheid om miljoenen Flash-video’s op je iPhone af te spelen. Kom je op een site met Flash, dan druk je op de videoknop om te checken of Skyfire de content wel kan afspelen.

iphoneclub skyfireNiet alle content wordt ondersteund: het werkt bijvoorbeeld wel bij veel videodiensten, maar bij games en apps meestal niet. Ook duurt het bij video’s even voordat het filmpje is geladen, omdat achter de schermen conversie moet plaatsvinden. Maar je kunt deze daarna wel schermvullend afspelen.

Skyfire is vooral bedoeld om Flash-content af te spelen. Daarnaast is het ook gewoon een browser met tabbladen, bookmarks, een historie en zoekfunctie. Er is een koppeling met sociale netwerkdiensten en er zit een RSS-functie (via Google Reader) in. De korting duurt tot vrijdag 18 februari 9:00 uur PST, dus tot vrijdag 18:00 uur Nederlandse tijd.

Downloaden: Skyfire Web Browser for iPhone (van €2,39 voor €1,59)
Ook verkrijgbaar: Skyfire Web Browser for iPad (van €3,99 voor €2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 februari 2011, 13:12
Categorie iOS
Onderwerpen flash, korting, Skyfire, webbrowser

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.