Steve Jobs praat vanavond met president Obama over technologiebeleid

President Obama heeft vanavond een ontmoeting met Steve Jobs, Mark Zuckerberg en Eric Schmidt van Google. De president praat over zijn technologiebeleid.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

obamaPresident Obama vliegt vanavond naar San Francisco om enkele bekende tech-topmannen te raadplegen. Obama wil input voor zijn technologieplannen. Steve Jobs, Eric Schmidt (Google) en Mark Zuckerberg (Facebook) zijn onder andere uitgenodigd. In oktober 2010 bracht Obama ook al een bezoek aan Steve Jobs om over technologie te praten. Het Witte Huis zegt in een verklaring, dat de ontmoeting met business leaders is gepland om een gezamenlijke interesse te bespreken: Amerikaanse technologie.

Obama wil spreken over plannen om Amerikaanse innovatie, en wil daarnaast praten over zijn beloftes om nieuwe investeringen in R&D, onderwijs en schone energie te doen. De afspraak van Jobs met Obama is de eerste sinds de Apple CEO aankondigde opnieuw met ziekteverlof te gaan.

Jobs is sinds gisteravond onderwerp van hevige speculaties rond zijn gezondheid. Omdat de informatie te speculatief en te persoonlijk van aard is zal iPhoneclub er uit oogpunt van goede smaak geen aandacht aan besteden.

Meer info over Obama’s bezoek: ABC News

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2011, 4:22
Categorie Apple
Onderwerpen obama, politiek, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.