TomTom gratis flitsers iOS

TomTom stopt met jaarabonnementen voor verkeer en flitsers

TomTom stopt met het aanbieden van jaarabonnementen voor flitsers en verkeersinformatie. Maar volgens de navigatiefabrikant ben je met de verlaagde maandabonnementen niet duurder uit.

TomTom gratis flitsers iOSTomTom heeft vandaag een nieuwe kaartupdate uitgebracht. Dat gebeurt ongeveer elk halfjaar, maar deze keer is er iets bijzonders aan de hand: TomTom stopt met de jaarabonnementen voor flitsers en verkeersinformatie. In plaats daarvan kun je alleen nog maandabonnementen afsluiten. Dat is jammer, want afgaande op informatie uit de App Store zijn de jaarabonnementen bij bijna elke variant TomTom-app erg populair. Om de gebruikers niet te hard tegen het zere been te schoppen heeft TomTom besloten om de prijzen van de maandabonnementen iets te verlagen.

Je hebt er dus eigenlijk geen nadelen aan: als je nu losse maandabonnementen afsluit ben je volgens TomTom niet duurder uit dan voorheen met een jaarabonnement.

TomTom zou ook plannen hebben om de app een nieuw uiterlijk te geven, dat beter aansluit op de TomTom GO-navigatiesystemen. De eerste screenshots daarvan doken al in juli 2013 op; sindsdien bleef het opvallend stil. De TomTom-apps zijn momenteel met 20% korting te koop, dus mocht je nog een aankoop overwegen dat is dit een goed moment.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2015, 14:39
Categorie Apps
Onderwerpen flitspalen, Navigatie, tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.