De Sims FreePlay nu ook in het Nederlands te spelen

Een update voor het gratis iPhone-spel De Sims FreePlay zorgt ervoor dat de game voortaan volledig in het Nederlands te spelen is. Daarnaast zijn er nieuwe gebouwen, voorwerpen en mogelijkheden toegevoegd.

Sims FreePlayElectronic Arts heeft vandaag een update uitgebracht voor De Sims FreePlay, waarin een aantal nieuwe dingen zijn toegevoegd. Daarnaast is het spel vanaf nu ook volledig in het Nederlands te spelen. Spelers kunnen nu eens per dag naar een ‘partyboot’ gaan, waar ze beloningen kunnen verdienen. Hoeveel je hier precies aan verdient is afhankelijk van het aantal vrienden dat het spel ook speelt.

Sims FreePlaySpelers kunnen daarnaast nu ook naar een Nachtclub toe, waar je Sim bijvoorbeeld cocktails kan mixen. Een aantal nieuwe voorwerpen moeten ervoor zorgen dat je jouw huis beter kunt inrichten. Je kunt nu bijvoorbeeld een kat aanschaffen, of een peuterkamer inrichten met verschillende nieuwe meubels. Via een in-app aankoop kun je ook een aquarium in je huis neerzetten.

De Sims FreePlay is een gratis game binnen de Sims-reeks. In de game betaal je met virtueel geld, dat je binnen het spel zelf kunt verdienen of via in-app aankopen kunt aanschaffen. Wil je graag een zo rijk mogelijke Sim in zo kort mogelijke tijd, dan kun je voor minimaal 79 eurocent of hooguit 80 euro virtueel geld kopen. Meer over De Sims FreePlay lees je in onze eerdere bespreking.

Downloaden: De Sims FreePlay (gratis, met in-app aankopen)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juni 2012, 13:02
Categorie Games
Onderwerp sims

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.