De Sims Freeplay voor iPhone en iPad: op bezoek bij de buren

De Sims Freeplay voor iPhone en iPad heeft de mogelijkheid gekregen om op bezoek te gaan bij de huizen van andere spelers.

De Sims Freeplay logoDe Sims Freeplay heeft na een update nieuwe speelmogelijkheden. De virtuele samenleving waarin je huwelijken sluit, droomhuizen bouwt, huisdieren verzorgt en een geheel eigen levensstijl hanteert, maakt het nu mogelijk om op bezoek te gaan bij de buren. Zo kun je bijvoorbeeld hun huis zien en bekijken hoe zij hun kamers hebben ingericht. Zoals wel vaker zijn de nieuwe mogelijkheden bedoeld voor spelers die al wat tijd hebben gestoken in De Sims Freeplay. Spelers vanaf niveau 9 kunnen met dit nieuwe spelonderdeel aan de slag gaan.

De Sims FreeplayOp bezoek bij de buren betekent in het geval van De Sims Freeplay dat je de huizen van echte spelers kunt bezoeken. Met deze buren kun je zelfs een relatie aangaan. Door nieuwe sociale doelen te halen verdien je punten. Ook andere kleine onderdelen zijn aangepast of uitgebreid, zoals een nieuwe meubellijn. De makers beloven overigens dat er elke week nieuwe meubels komen. Wie graag huizen bouwt, kan gaan knutselen met het Scandinavische huis om in zogenaamd Noordse stijl te gaan wonen. Er zijn meer dan 100 nieuwe voorwerpen, waaronder meubels uit de jaren 60 en 70 en leuke dingen om een retrofeestje mee te bouwen, zoals een fonduestel. De game had onlangs al een update gekregen met een weermachine, een skipark, sneeuwkleding en de mogelijkheid om je uit te leven met kunstschaatsen.

Downloaden: De Sims Freeplay (gratis, universeel, 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2013, 11:30
Categorie Games
Onderwerp sims

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.