Sidekix maakt wandelroutes op basis van je interesses én de schoenen die je draagt

In een nieuwe stad en op zoek naar leuke winkels of een lekker restaurant? Sidekix geeft je routes naar de gewenste locatie op basis van je interesses en de schoenen die je draagt. Zo kom je onderweg nog eens wat tegen, zonder dat je zere voeten krijgt.

Ben je in een nieuwe stad en heb je zin om een stukje te wandelen? Dan kan Sidekix je helpen. Deze app geeft namelijk niet zomaar interessante routes, maar kijkt naar jouw interesses én de schoenen die je draagt. Zo krijg je bij sportschoenen een langere route, terwijl je een wat kortere route te zien krijgt als je strandslippers draagt. Zo krijg je geen last van zere voeten, maar ontdek je wel een interessante wandeling in de stad.

Sidekix: welke schoenen draag je? Sidekix: locatie kiezen

Ontdek nieuwe locaties met Sidekix

Het mooie van Sidekix is dat je nieuwe locaties ontdekt, terwijl je op weg bent naar je bestemming. Zelfs als je geen locatie hebt waar je uiteindelijk naartoe moet, kun je de app gebruiken om te zien wat er in de buurt is.

Het gebruik van Sidekix is eenvoudig. Je kiest welke schoenen je draagt – bijvoorbeeld slippers, hakken of sneakers – en vervolgens geef je aan waar je naartoe wilt. De app maakt vervolgens een interessante route. Je kunt kiezen om langs winkels, restaurants, kroegen, attracties of pinautomaten te wandelen. Hierbij krijg je ook te zien hoe ver het lopen is en hoe anderen de locatie beoordelen. Door op een locatie te klikken krijg je meer informatie, bijvoorbeeld recensies, de website en een telefoonnummer.

Bepaal je route
Nadat je een locatie hebt gekozen, kies je wat je onderweg tegen wilt komen. Hierbij kun je kiezen voor populaire plaatsen die op je route liggen, maar ook voor eetgelegenheden, winkels en kroegen en café’s. Natuurlijk bestaat ook de optie om de kortste route te kiezen. De app geeft je vervolgens een eenvoudige routebeschrijving, met push-berichten. Je ziet precies wanneer je ergens bent gearriveerd, hoe laat je begonnen bent met lopen en hoe lang je nog moet.

Sidekikx: de uitgestippelde route Sidekix: locatie toevoegen tijdens wandeling

Tijdens het wandelen kun je bovendien nog nieuwe locaties toevoegen, mocht je je route willen uitbreiden. Daarnaast is er een functie om vrienden toe te voegen aan de app. Hierdoor kun je ze vertellen dat je onderweg bent, waar je nu bent en ze uitnodigen om je ergens te ontmoeten. Chatten kan zowel via iOS als op je computer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2016, 12:32
Categorie Apps
Onderwerpen app, wandelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.