Sennheiser en Adidas maken oordopjes voor sporters (CES)

Sennheiser en Adidas hebben samengewerkt aan een serie oordopjes voor sporters. De zwartgele oordopjes blijven extra goed zitten en hebben elk andere eigenschappen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

sennheiser adidasSennheiser nodigde ons op de CES uit voor een ontmoeting met Tyson Gay. Tyson wie? De goede man is Amerikaans recordhouder op de 100 meter en winnaar van een zilveren medaille op de wereldkampioenschappen. Op 8 januari komt deze hardloper langs op de CES in Las Vegas om de nieuwste oordopjes van Sennheiser te promoten. Het zal hopelijk duidelijk zijn, dat we niet op deze uitnodiging zijn ingegaan, maar langskwamen voor de oordopjes. Sennheiser heeft de oordopjes in samenwerking met sportmerk Adidas laten ontwikkelen. Ze leveren geluid in hoge kwaliteit, zijn comfortabel te dragen en bestand tegen regen, zweet en kou. De oordopjes zijn bedoeld om tijdens het joggen, fitnessen en andere sporten te gebruiken.

Je zou er zelfs mee kunnen douchen, mits je de iPhone opbergt in een waterbestendige case. Na gebruik kun je de oordopjes afspoelen onder de kraan. De vormgeving en functionaliteit is verschillend. Zo is er de MX 680 stereo-headset met EarFin, die een soort vin aan de buitenkant heeft zodat deze beter in je oorschelp blijven zitten. Voor betere geluidskwaliteit moet je de CX 680 hebben, ook met zo’n oorvin. Deze oordopjes leveren ook betere geluidsisolatie voor geluiden van buitenaf, zodat je je goed op de muziek kunt concentreren. De OMX 680 heeft geen oorvinnen, maar is van flexibel materiaal gemaakt zodat je zelfs bij wilde bewegingen de oordopjes niet kwijtraakt. Tenslotte is er ook nog de PMX 680, een nekband-headset met reflecterende strip zodat je extra opvalt in het donker.

sennheiser adidas sport

Alle oordopjes zijn in zwartgeel uitgevoerd en kosten $79,95 met uitzondering van de CX 680 (€119,95). Ze liggen vanaf januari in de winkel. We hebben ook nog gevraagd hoe het zit met nieuwe oordopjes voor de iPhone (met telefoonfunctie), maar die zouden pas over een week of vier beschikbaar komen.

Meer info: Sennheiser

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2010, 18:59
Categorie Accessoires
Onderwerpen adidas, sennheiser, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.