Scherm iPad 2 nu echt uitgelekt?

9to5mac zegt het scherm van de nieuwe iPad in handen te hebben gekregen via iFixYoui.

Scherm nieuwe iPad?9to5mac denkt het scherm van de nieuwe iPad in handen te hebben gekregen. Via iFixYouri heeft de site een nieuw lcd-scherm uit China gekregen, dat verdacht veel weg heeft van het scherm voor een iPad. Het scherm is meer dan een milimeter dunner dan dat van de huidige iPad; het is lichter en heeft een kleinere rand. 9to5mac heeft daarnaast het gevoel dat de bouwkwaliteit van het scherm beter is.

Over de resolutie van het scherm is momenteel nog niets bekend, al zou volgens geruchten via het typenummer te achterhalen zijn dat het gaat om een LG Phillips 9.7 inch XGA 1024×768 H-IPS scherm. Dat zou beteken dat het schermformaat en de resolutie van de nieuwe iPad niet alles zullen zijn dan die van de huidige iPad.

Twee weken geleden beweerde een onderdelenfabrikant het scherm van de nieuwe iPad al in handen te hebben, maar dat ging om een scherm met een hogere resolutie. Dat scherm dook op nadat in iBooks aanwijzingen gevonden werden dat een toekomstige iPad een twee keer zo hoge resolutie krijgt.

Scherm iPad en mogelijk scherm iPad 2

Meer foto’s van het nieuwe scherm zijn te vinden bij 9to5mac.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 februari 2011, 17:22
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen Hardware, ipad 2, scherm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.