Save The Date! iPhoneclub en iPad Planet organiseren developermeeting op 2 december 2010

iPhoneclub organiseert op 2 december 2010 in Amsterdam een developermeeting voor iedereen die applicaties voor iOS ontwikkelt.

ios-developersiPhoneclub en iPad Planet hebben voor 2010 nog één evenement gepland: een developermeeting voor iedereen die zich bezighoudt met het ontwikkelen van iOS-applicaties. Het wordt een programma met interessante presentaties en natuurlijk ruime mogelijkheid om te netwerken. Hyves stelt voor deze bijeenkomst haar kantoor in Amsterdam beschikbaar en sponsort de drankjes. Nadere details over het programma zullen we in de loop van de week bekendmaken.

Reserveer dus alvast in je agenda: donderdag 2 december 2010. De ontvangst is vanaf 17:00 uur en vanaf ca. 17:30 uur gaan de presentaties van start. Voor alle duidelijkheid: het programma is uitsluitend gericht op developers. Omdat het aantal inschrijvingen beperkt is, zullen we voorrang geven aan mensen die actief voor iPhone, iPad en iPod touch ontwikkelen. In juli 2009 organiseerden we voor het eerst een iDev Meetup in Utrecht; daar kwamen 50 ontwikkelaars op af.

Vragen stellen mag gerucht, maar zoals gezegd: Meer info volgt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 november 2010, 15:59
Categorieën Achtergrond, Apps
Onderwerpen developers, evenement, iPhoneclub

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.