Saurik brengt update voor Cydia uit om 1-aprilgrap van vorig jaar te verwijderen (jailbreak)

Saurik heeft een update voor de downloadwinkel Cydia uitgebracht om de 1 aprilgrap van 2011 te verwijderen. Deze verwijdert de code voor de Twitter-quickbar, beter bekend als de Dickbar. Deze zorgde vorig jaar voor veel ophef onder Twitter-gebruikers omdat deze niet te verwijderen was en reclameboodschappen weergaf.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

Saurik brengt update voor Cydia uit om 1 april grap van vorig jaar te verwijderenAls je vorig jaar tijdens 1 april de alternatieve downloadwinkel Cydia opende zag je opeens een ‘Twitter Quick Bar’ staan, wellicht beter bekend als de ‘Dickbar’. In maart 2011 was er veel ophef over de quickbar in de officiële Twitter-app die naast trending topics ook reclame weergaf en met geen mogelijk te verwijderen was. Saurik voegde voor 1 april 2011 een vergelijkbare quickbar toe aan Cydia, maar heeft deze code naderhand nooit meer verwijderd. Om te voorkomen dat de Cydia-quickbar dit jaar weer wordt weergegeven is er vlug een update verschenen die de overbodige code weghaalt.

Om de update binnen te halen kan je het beste Cydia openen en dan zal deze voor de meeste mensen automatisch verschijnen. Anders kan je altijd handmatig checken of er nieuwe updates beschikbaar zijn.

Bron: iJailbreak

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 15:03
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, jailbreak, saurik, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.