Hungry Hungry Hippos is ThinkGeek’s traditionele grap van het jaar

Hungry Hungry Hippos is ThinkGeek's 1-aprilgrap van het jaar. Van alle grappen die dit jaar zijn bedacht, is het een van de beste.

hipposHet is misschien wel de beste 1-aprilgrap van vandaag: de Hungry Hungy Hippos iPad-game, bedacht door ThinkGeek. Elk jaar op 1 april komt ThinkGeek met een nieuw product op de proppen. Hoewel het allemaal als grap is bedoeld, eindigt het soms in een product dat je echt kunt kopen. Zoals de iCade, een arcadekast waar je je iPad in kunt steken om allerlei games te spelen. De iCade is inmiddels overal te koop, niet alleen via de website van ThinkGeek zelf. Begin dit jaar kreeg de Nederlandse game Phoenix HD nog ondersteuning voor de iCade. Voor 2012 moest de website weer iets nieuws verzinnen: Hungry Hungry Hippos.

hungry_hungry_hippos_ipad_groupHet plastic speelbord bevat een viertal nijlpaarden, die voorzien zijn van capacitieve tanden. ThinkGeek redeneert, dat de iPad elf gelijktijdige aanrakingen aankan op het multi-touchscrerm. Hungry Hungry Hippos zou volgens ThinkGeek al sinds de jaren 70 bestaan en is nu uitgebracht in een digitale versie. De IHHHA (International Hungry Hungry Hippos Association) steunt het initiatief. Er zitten 10 verschillende speelborden in, er zijn 14 power-ups te verdienen en er zijn drie manieren om te scoren: Standard, Vegas en Regulation Tournament. Natuurlijk is het maar een 1-aprilgrap, maar zoals gezegd: soms brengt ThinkGeek de producten na verloop van tijd echt uit. Behalve bij de iCade gebeurde dat ook bij de Tauntaun-slaapzak met lichtsabel.

Je kunt de elektronische Hungry Hungry Hippos-game voor iPad voor $29,99 bestellen.

Andere 1-aprilgrappen: iFixit heeft speciaal gereedschap om de nieuwe iPad te openen, Google heeft meerdere grappen waaronder 8-bits Google Maps voor de NES, multitasken in Google Chrome en Gmail Tap, een morsecode-toetsenbord voor Android. Bij Airbnb kon je vandaag een nachtje in het International Space Station boeken, Animoto kondigde een videodienst voor honden aan en YouTube is binnenkort op DVD te krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 april 2012, 22:11
Categorie Accessoires
Onderwerp thinkgeek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.