‘Samsung werkt aan retinaschermen voor iPad mini’

Samsung werkt aan retinaschermen voor de iPad mini 2, die in het derde en vierde kwartaal naar Apple worden verstuurd.

iPad miniSamsung werkt aan 7,9-inch-retinaschermen voor de iPad mini, aldus bronnen van het Koreaanse ETNews. Er wordt verwacht dat de nieuwe schermen in het derde en vierde kwartaal van dit jaar naar Apple verscheept, waarna ze bij de verdere iPad mini-productie gebruikt kunnen worden. Geruchten wijzen er al langer op dat de volgende iPad mini een retinascherm krijgt met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels. Het nieuwe rapport geeft een idee hoe ver de productie van de iPad mini op het moment is.


De Samsung-geruchten wijzen er in ieder geval niet op dat de productie vertraagd is. Begin juni hoorden we dat de iPad mini 2 rond de feestdagen zal verschijnen, een deadline die prima te halen lijkt als Samsung in het derde kwartaal al begint met het versturen van displays.

Het is interessant om te horen dat Samsung nog verwikkeld is in de productie van iPad mini-schermen. Het ene na het andere rapport lijkt er immers op te wijzen dat Apple juist van Samsung’s productietak probeert weg te stappen. Dit nieuwe gerucht kan er op wijzen dat Apple en Samsung toch nog even nauw samen blijven werken, al zou het ook logisch zijn dat Apple niet in één keer van Samsung wegstapt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.