Reserveringspagina iPad mini Retina online voor Apple Store Amsterdam (update)

De iPad mini Retina kan nu al in de Apple Store worden gereserveerd en gelijk worden opgepikt, mits je online een reservering plaatst.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad mini Retina reserveringBen je van plan om de iPad mini Retina in de Apple Store Amsterdam te kopen, dan kun je deze ook reserveren met een speciale reserveringspagina die vandaag live is gegaan. Nadat je aangeeft welk model je wilt kopen, log je in met je Apple ID om de afspraak te bevestigen. Bijzonder is dat alle Wi-Fi-modellen van de nieuwe iPad mini meteen af te halen zijn, terwijl de online Apple Store een levertijd van 5 tot 10 werkdagen toont.

Update 16:15 uur: De iCulture-redactie heeft zojuist als eerste in Nederland een iPad mini Retina in handen gekregen, via het reserveringssysteem.

De reserveringspagina lijkt er op te wijzen dat de Apple Store in Amsterdam een voorraad iPads heeft voor mensen die een reservering plaatsen. Apple wijst in een Nederlands persbericht ook op de mogelijkheid om een iPad mini Retina te reserveren. Het gaat hierbij om een reservering, niet om de ‘Personal Pickup’ die alleen beschikbaar is voor Amerikanen. In het verleden hanteerde Apple ook wel eens een soortgelijk reserveringssysteem, maar daarbij ging het mis. Er was te vroeg een reserveringspagina getoond, waarna kopers van een koude kermis thuiskwamen. Bij deze nieuwe reserveringspagina blijkt dat niet het geval. Wij zijn erin geslaagd om een bestelde iPad mini vanmiddag al gewoon af te halen. We kregen de optie om tussen 16:00 en 18:00 uur langs te gaan om de iPad mini op te pikken. Betalen doe je pas bij het afhalen.

Let op dat het afhalen alleen geldt voor de Wi-Fi-modellen van de iPad mini Retina, niet voor de modellen met 3G/4G/cellular. Een reservering is wel verplicht: het Apple Store-personeel vertelde ons dat ze ‘s morgens mensen naar huis moesten sturen, omdat zij geen reservering hadden gemaakt en het reserveringssysteem nog niet online stond.

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak

Meer info: Reserveren en ophalen

bas ipad mini
Redacteur @Basvroegop met zijn iPad mini Retina. Volgens personeel van de Apple Store Amsterdam was hij de eerste in Nederland die via het reserveringssysteem een nieuwe iPad mini afhaalde.

17:48: Inmiddels is spacegrijs alleen nog maar met 16GB te bestellen. Zilver kan alleen niet meer met 128GB worden geleverd.

iPad mini iReserve

Reacties: 67 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.