Samsung en Hugo Boss maken ‘iPhone-killer’

Samsung en Hugo Boss hebben hun handen ineengeslagen om een iPhone-killer te creëren. Het gaat echter om niets meer dan een veredelde Samsung F480 TouchWiz, waarin onderin 'Hugo Boss' is gegraveerd.

samsung-hugo-boss-f480Samsung en Hugo Boss hebben hun handen ineengeslagen om een iPhone-killer te creëren. Het gaat echter om niets meer dan een veredelde Samsung F480 TouchWiz, waarin onderin ‘Hugo Boss’ is gegraveerd. Hiermee is de mode-ontwerper de laatste in een reeks van designers die hun naam koppelden aan een mobiele telefoon, na onder meer de LG Prada en de Samsung Armani.
De telefoon lijkt een must-have voor diehard Hugo Boss-dragers, maar voor de rest van de wereld is de naam van de beroemde mode-ontwerper mogelijk niet genoeg om ze over de streep te trekken. Het mobieltje moet 479 euro gaan kosten. De ‘originele’ F480 kun je in webwinkels vaak voor zo’n 280 euro op de kop tikken.


De specificaties van het toestel zijn echter niet mals, met een vijf megapixel camera, 2,8″ touchscreen en 3G en HSPDA-mogelijkheden. De toekomst zal moeten uitwijzen of het ook daadwerkelijk een ‘iPhone-killer’ zal blijken te zijn… of zou de m888a iPhone nano meer kans maken?

Via: Ubergizmo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2008, 7:00
Categorie iDevices
Onderwerpen alternatieven, samsung
18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.